Hvepsene skal være arbejdsbier
Hvepsene-skal-være-arbejdsbier.jpg
Kevin Timm Bechmann udligner til 1-1 mod VSK. Foto: Thomas Løser.
Hvepsene har blot fået to point i de første fire kampe i nedrykningsspillet

Stregen er blevet tydeligere og tydeligere for Brønshøj Boldklub i 2. divisions nedrykningsspil i fodbold. Skærtorsdag blev det til 2-2 efter en flot arbejdsindsats mod topholdet HIK, der var foran 2-0, og 2. påskedag blev det i årets første kamp i Tingbjerg 1-1 mod et andet bundhold, VSK Aarhus.

Hvepsene skal forblive i arbejdstøjet hvis livet i 2. division skal forlænges. Der er selvfølgelig stadig 12 kampe tilbage, så meget kan ske, men det er bekymrende, at det er som om, at Hvepsene endnu ikke er kommet ud af hvepseboet. Efter fire kampe i år er det kun blevet til 2 point ud af 12 mulige.

Spilovertag ikke nok
Christian Haslund redaktør i Brønshøj Boldklub skriver om kampen mod VSK: – Det var endelig blevet tid til fodbold på græs og i Tingbjerg Idrætspark, da Brønshøj mødte VSK Aarhus. Brønshøj dominerede 1. halvleg, mens 2. halvleg blev lidt mere lige efterhånden som banen blev mere og mere medtaget. Det hele sluttede 1-1. Daniel Sivertsen scorede for gæsterne, mens Kevin Bechmann Timm stod for Brønshøj scoring.
De første 10 minutter befandt bolden sig mere i luften end på jorden, og der kom ikke nogen chancer i hverken den ene eller den anden ende.

Brønshøj begyndte dog at bide fra sig og kom frem til flere nærgående forsøg. VSK-spillerne kæmpede dog heroisk og fik flere gange kastet sig ned i bolden, så det ikke blev til mål.
To gange var Kevin også tæt på at komme på tavlen. Men først fik han sendt bolden lige over mål og kort efter måtte han se VSK-keeper Mathias Rask Thomsen vippe bolden over overliggeren.
På det efterfølgende hjørnespark fik Jamil Fearrington headet på mål. De fleste troede, at kuglen var på vej i kassen, men i fuld længde fik VSK-målmanden lappen på. Returen røg ud til Lars Emil Juel Andersen, men igen kom en VSK-spiller i vejen.

1. halvleg blev domineret af Brønshøj, der dog ikke kunne finde nøglen til at åbne VSKs bravt kæmpende defensiv, der ofrede sig gang på gang.

2. halvleg var mindre end fire minutter gammel, da et VSK-frispark blev sendt over Brønshøjs bagerste kæde, og uden alt for meget betænkningstid svingede Daniel Sivertsen venstrebenet og sendte bolden over Vilfort og ind i kassen. Et flot mål og 1-0 til gæsterne.

Føringen holdt dog kun i to minutter. Naundrup tog bolden til sig ude i hvepsenes venstre side, og med højrebenet sendte han et millimeter-præcist indlæg ind i feltet, hvor Kevin dukkede op og fik prikket bolden gennem målmandens ben. 1-1.

Godt fem minutter senere var Kevin tæt på at blive dobbelt målscorer, mens Mathias Rask Thomsen fik hånden på kantspillerens afslutning.

Hos gæsterne var det især Magnus Clemmensen, der stod for afslutningerne, men han havde glemt præcisionen hjemme i Aarhus.

Efterhånden som 2. halvleg skred frem blev det mere og mere vanskeligt at spille fodbold på den hårdt medtaget fodboldbane. Begge hold forsøgte sig derfor med lange bolde. Defensiverne havde dog styr på det og fik clearet gang på gang. Det hele sluttede derfor 1-1.

Den kommende kamp i weekenden – lørdag den 7. april – på udebane mod Dalum er derfor ret vigtig. Med en sejr kan Brønshøj trække Dalum med ned i dyndet, mens et nederlag vil gøre det endnu vanskeligere at overleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top