Husums stormtropper
Husum Boldklub har vundet forårets første tre kampe

Det kører derudad for Husum Boldklubs fodboldhold i serie 1. I lørdags vandt Husum 4-0 over naboerne fra Boldklubben Rødovre. Målene scoret af Ricki Winkel Rasmussen, Mikkel Howalt, Mikkel Holm Jensen og Mathias Frydensbjerg. Sidstnævnte var også med fire mål i påsken – begge mål i 2-1-sejren over Hellas og to styks i 4-1-sejren i lokalopgøret mod Fix – stærkt medvirkende til, at det ser ud til, at Husum Boldklub vender tilbage til Københavnsserien i rekordfart.

Husum har et forspring på syv point til Politiets Idrætsforening, der ligger på andenpladsen – dog for en kamp færre.

I samme række har Boldklubben Fix det svært. Forårets kampe har endnu ikke givet point: 0-3 mod Vigerslev, 1-4 mod Husum og 1-2 CBS Sport.

Husum møder Sunred Beach hjemme lørdag 14. april kl. 13, mens Fix skal til Dragør samme dag og tidspunkt.

Hvis ikke Boldklubben Stefan skal miste fodfæstet i oprykningsræset i serie 2, så kræver det en sejr på fredag den 13. april kl. 18.30, når Boldklubben Viktoria kommer på besøg. Stefan er nr. 4 syv point efter Viktoria på tredjepladsen. I weekenden tabte Stefan 0-1 på udebane mod FC Randoms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top