Husum kom ud af startblokken
Husum-kom-ud-af-startblokken.jpg
Mathias Frydensbjerg (nr. 7) og træner Martin Kiim Krøger har fået en god start. Foto: Christian Ove Carlsson.
Åbnede med to sejre i serie 1 og spurter mod Københavnsserien

Mathias Frydensbjerg havde med fire mål i påsken sin store andel i, at serie 1-mandskabet fra Husum Boldklub drøner mod oprykning til oprykning til Københavnsserien i fodbold.

2. påskedag scorede han to gange i Husumparken i lokalopgøret mod Boldklubben Fix, der blev sendt hjem til Pilesvinget med et nederlag på 4-1. Mikkel Howalt og Rickie Winkel Rasmussen sørgede for Husums to øvrige mål, mens Sebastian Zester stod for Fix’ trøstmål.

Skærtorsdag blev det også til sejr. Boldklubben Hellas blev slået med 2-1, og det var Mathias Frydensbjerg, der sørgede for begge mål.

En god start for træner Martin Kiim Krøger og hans tropper. Næste kamp spilles lørdag den 7. april kl. 13. Mens Union får lov til at låne Husumparken, kan Husum-spillerne på det nærmeste gå eller cykle til naboopgøret mod Boldklubben Rødovre på Rødovre Stadion.

Selv om Rødovre er placeret på tiendepladsen, så bliver der ikke tale om en ”walk-over”. Det er værd at huske på, at Rødovre formåede at klare 1-1 i Husumparken i efteråret. Til kampen i Rødovre må en del Husum-supporters forventes at møde op. Det er ikke langt fra hjemmet.

Boldklubben Fix indledte med et nederlag på 0-3 mod Vigerslev. Fix er kommet nærmere stregen på 12. pladsen, men der er stadig luft på syv point til bundholdet Nørrebro United. Lørdag 7. april kl. 13 møder Fix CBS Sport på kunstgræsset ud for Tingbjerg Idrætspark.

I serie 2 indledte Stefan med et skuffende 1-5-nederlag til FC Nyhavn. 2. påskedag blev det til 1-0 over VLI. Næste kamp spilles fredag aften kl. 18.30 på kunstgræsset ud for Valby Idrætspark mod FC Randoms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top