Hænderne over hovedet
Hænderne-over-hovedet.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson.
Union vandt topopgøret i Københavnsserien med 3-0 over KB

KBs bedste spiller var deres målmand. Så er det ligesom sagt, når man samtidig har tabt 3-0. Boldklubben Union fik sejren med disse cifre i lørdags i Husumparken over Danmarks ældste fodboldklub.

– Vi sad på KB fra start til slut. En flot, disciplineret indsats af spillerne hele vejen igennem. Vi er begunstiget af, at vi har en bred trup, hvor alle kan byde ind, siger Unions træner Morten Vinther.

Igen var Mike Poulsen i målscorerens rolle. To gange lynede han inden for det første kvarter. Dermed er han oppe på fem mål i de seneste fire kampe. Uffe Troensegaard supplerede i starten af 2. halvleg med målet til slutresultatet. Uffe Troensegaard har sæsonen igennem lagt op til mange Union-mål, og nu scorer han også selv.

Tirsdag den 24. april skal Union møde Hvidovres 2. hold på udebane. Hvidovre har valgt at spille sine 2. holdskampe om tirsdagen, så man kan gøre brug af de reservespillere, som ikke var i kamp på divisionsholdet.

Sådan som Union spiller i øjeblikket, så ligner det unægtelig et avancement til danmarksserien. Union fører KS med 41 point for 18 kampe, HB er på andenpladsen med 37 point for 19 kampe. Unions udsatte kamp spille næste tirsdag den 1. maj på udebane mod Rønne FB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top