Fokus på det positive
Så kommer der igen besøg fra Aarhus, denne gang i skikkelse af IF Lyseng. Det vil være første gang, at Brønshøj og Lyseng mødes, så der venter aarhusianerne noget af en oplevelse, når de træder ind på Tingbjerg Ground. Det er en kamp mellem to hold, der befinder sig nederst på formbarometeret.

Men det er bare et spørgsmål om tid, før hvepsene tager deres første sejr i 2018.
Foråret er ikke startet, som vi havde håbet på. Efter de første fem kampe venter vi stadig på sejren. Men hos hvepsene tror vi på, at glasset altid er halvfyldt, så i stedet for at fokusere på det negative, vil vi hellere fokusere på det positive.

Vi giver ikke op, selvom vi kommer bagud. Vi skaber mange chancer, nu skal de bare puttes ind. Spillet bliver bedre gang for gang. Og vi er ubesejret i de tre sidste kampe. Selvom vi befinder os på den forkerte side af nedrykningsstregen lige nu, så kan vi stadig selv afgøre det, så håber er stadig sort og gult.

Vi tror da også fuldt og fast på, at det bliver til alle tre point på lørdag, men selvom Lyseng er blevet hægtet af og har tabt deres fem første kampe i foråret, så skal de på ingen måder undervurderes. I weekenden lykkedes det dem næsten at få point med hjem fra Gladsaxe, men i overtiden endte AB med at tage alle tre point.
Men der bliver også brug for en fantastisk stemning på tribunen, og nu hvor det endelig er blevet forår, så skal du da ud og nyde en varm Hvepsebørge og en kold øl eller vand. Så tag alle vennerne og veninderne med ud til Tingbjerg Ground, når kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.

Derudover ønsker vi Lysengs spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top