Etablering af venneforening
Kulturhuset Pilegården og Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer til offentligt møde mandag den 16. april, kl. 19

Kulturhuset Pilegården og Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer til offentligt møde mandag den 16. april, kl. 19 med det formål at få etableret en officiel venneforening omkring Brønshøj Vandtårns fremtidige indretning og anvendelse. Mødet afholdes i Kulturhuset Pilegården.

– Håbet er at nogle af de lokale kræfter, der gennem tiden har udtrykt ønske om at blive involveret, vil gribe bolden og stå for etablering af en venneforening, så det bliver det lokale engagement, der definerer formålet og retningslinjerne for foreningens virkefelt, siger Rasmus Elleby Engell-Kofoed fra Kultur Nord i Brønshøj.

Går det efter planen, starter arbejdet med at skabe bedre muligheder for at benytte vandtårnet i løbet af efteråret. Dette arbejde forventes afsluttet til december.

Fra et tidligere arrangement i Brønshøj Vandtårn med fremvisning og koncert. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top