Et smattet men hyggeligt løb
700 elever fra 0.-8. klasserne på Bellahøj Skole løb i sidste uge Rynkebyløbet

Det er anden gang at bydelens låsesmed og arrangør af Moseløbet, Kenneth Binau, er med til at sætte børnene i gang med at løbe penge ind til ”Børn løber for børn”.
-Det er simpelthen så hyggeligt at være med til. Man bliver helt revet med af den entusiasme, som de små lægger for dagen, fortæller Kenneth Binau, der selv løb med noget af vejen med en dreng i kørestol.
Og det var da også forventningsfulde elever, der glædede sig til at kunne løbe for at samle penge ind til Børnelungefonden. De fleste elever har selv været ude at skaffe sponsorer.
Flere i de små klasser synes, det var uretfærdigt at de skulle dyste med elever i 8. klasse.
-Jeg måtte forklare, at vi jo løber, for at hjælpe børn og at det ikke handler om, hvor meget vi samler ind. Det handler om opmærksomheden og om at gøre noget, fortæller Kenneth Binau, mens Maja Tybirk, der er idrætskoordinator og lærer på Bellahøj Skole tilføjer: ”Børnene løb rundt om Degnemosen, og så havde vi lavet en konkurrence om, hvilken klasse, der løb flest omgange. Det blev 0.X, 4.U og 6.B, som derefter kunne nyde de flødeboller, som var sat i udsigt”.
Hvilket beløb der blev løbet ind fredag inden påskeferien ved skolen ikke endnu.
Det bliver først oplyst senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top