Dialogmøde i Tingbjerg
Den 24. april, kl. 17-19 afholder Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i København et lokalt dialogmøde på Tingbjerg Skole,

Den 24. april, kl. 17-19 afholder Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i København et lokalt dialogmøde på Tingbjerg Skole, hvor alle kan komme med indspark til integrationsudfordringer- og løsninger og være med til at forme kommunens kommende integrationspolitik.

Til dialogmødet vil der være forskellige inspirationsoplæg fra foreninger og førende eksperter på integrationsområdet, og deltagerne bliver delt op i mindre grupper, hvor de vil få mulighed for at drøfte integrationsudfordringerne i København og se på mulige løsninger. Michael Baunsgaard Schreiber, direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen deltager i mødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top