Brønshøjs forsømte forår
Heller ikke i forårets femte kamp blev det til sejr i 2. division

Brønshøjs anfører Jamil Fearrington er rørt over den opbakning, som Hvepsene Support leverer både i Tingbjerg og på udebane: – Vi er Brønshøj, og vi står sammen, når andre klubber ville skændes indbyrdes, skriver anføreren på Hvepsenes Supports facebookside.

For der er brug for at stå sammen. Og der er brug for opbakning. Brønshøj kan i den grad bruge begge dele på lørdag den 14. april kl. 15, når 2. divisions absolutte bundhold, Lyseng, kommer på besøg i Tingbjerg Idrætspark.

For heller ikke i forårets femte kamp blev det til sejr. Det faktisk meget tæt på at ende med et nederlag i Dalum ved Odense. Fynboerne førte 1-0 på et mål efter en lille time, da Lukas Harder scorede på tæt hold, efter at Kasper Vilfort først havde reddet i flot.

Christian Haslund, redaktør i Brønshøj Boldklub, var på lægterne sammen med pænt mange hvepsefans. De kunne se en velspillende Rasmus Lund i Dalum-målet holde Hvepsene fra mange scoringer. Men da Brønshøj fik straffespark 11 minutter før tid, måtte han overgive sig. Christoffer Boateng udlignede til slutresultatet 1-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top