Brønshøj Spiller – ved gadekæret
Opera-Jam-Lørdag-Mathias-Bojesen-017.jpg
Fra en tidligere Opera Jam på Blågårds Plads. Nu inviterer Peter Rønn til lignende gadekoncert ved Brønshøj Gadekær – ikke nødvendigvis med opera. Foto: Mathias Bojesen
Har man musik i blodet og brænder for at optræde, så har man nu muligheden

I forbindelse med den kommende 2700Kulturdag lørdag den 9. juni, bliver der i år mulighed for at lokale musikere kan optræde på Lille Scene.

Scenen vil være dedikeret til lokale musikere og bands og skal efter planen stå ved spisestedet Blå Congo på Brønshøjvej, så man spiller ind over det gamle gadekær. Her bliver der også et stort Street Food område, leveret af lokale kulturforeninger, caféer m.m. hvor man naturligt kan samles og nyde mad, drikke og musik.

– Alle musikgenrer er velkomne og baggear, lydmand m.m. bliver stillet til rådighed. Kulturhuset Pilegården biddrager med deres flotte, nye professionelle mobilscene, fortæller Peter Rønn, der i år er hyret af Lokaludvalget til at organisere og gennemføre 2700Kulturdag.

– Interesserede kan kontakte Brønshøj Spillers koordinator Jesper Sønderstrup på broenshoejspiller@gmail.com med en kort beskrivelse af projektet. Hvis man har en optagelse, hvor man spiller, så send også gerne den med. Vi kan ikke love, at der bliver plads til alle, men efterstræber at præsentere et bredt billede af Brønshøj/Husum/Tingbjergs farverige musikmiljø, fortsætter Peter Rønn.

Han tilføjer, at der ikke er mulighed for aflønning for optrædende på Lille Scene.

”Vi rykker ind i Rytterskolen og får fast plads der, hvor man som borger så kan komme og gå i produktions”mode” med os i forhold til den aktivitet man vil lave på dagen. Vi kan så gå frem og tilbage mellem visionspapirer og planer”.
Peter Rønn

Peter Rønn, kulturel iværksætter m.m. Foto: Paul Skovbakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top