Boyband fra Brønshøj udgiver eget nummer
the-one-an-only.jpg
Med det seneste nummer, “Respekter andre” har bandet et andet budskab, de godt vil sende ud, fortæller Jacob, Asbjørn, Rasmus og Sixten. Foto: Krestine Havemann
For to måneder siden blev de landskendte med sangen “Dine rettigheder”, da de var med i børne MGP. Nu er The One & Only Boyband klar med opfølgeren “Respekter andre”, et nummer bandet selv har skrevet og produceret

The One & Only Boyband er som navnet antyder et drengeband fra København. Bandet består af de fire drenge Asbjørn og Sixten og de to brødre Jacob og Rasmus.

Bandets første sang handlede om rettigheder, fordi de godt ville sende et signal om at børn har rettigheder. En af de rettigheder som de fire drenge har taget til sig er retten til at komme ud med deres egen musik. Den ret tog bandet i sin egen hånd og fra i dag kan deres nye nummer høres og downloades på alle musiktjenester incl Itunes, Spotify og Yousee Music.

– Det har hele tiden været vigtigt for os at vise, at man har rettigheder også som band. Vi ved godt, vi er et ungt band, men derfor har vi stadigvæk selv ansvaret for at komme ud med vores musik. Det signal vil vi godt sende til andre unge bands, som måske ønsker at komme med deres musik, siger Jacob Buchardt Jürgensen, der er forsanger og komponist til bandets sange.

Med det seneste nummer, “Respekter andre” har bandet et andet budskab, de godt vil sende ud.

– Hvis vi respektere andres holdning, kan vi sammen skabe en bedre verden. Og det gælder ikke kun voksne. Det begynder med børnene. Mange børn oplever at blive mobbet eller hængt ud, men det er ikke i orden. Skal vi skabe en god verden skal vi begynde med at være sammen på en god måde og respektere andre, siger han.

Nummeret kan ses på youtube og høres på alle streamingtjenester fra fredag den 6. april.
The One & Only Boybands MGP-nummer, “Dine rettigheder” har haft over 100.000 streams på Spotify og over 280.000 views på Youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top