Borgmester flytter fra Tingbjerg
Renovering.jpg
Renoveringen af tomme boligblokke i Tingbjerg er godt på vej. Boligselskabet fsb har åbenbart lært af selskabets tidligere skandaløse renovering, hvor beboerne ikke blev genhuset. Foto: privat
Børne- og Ungdomsborgmester Jesper Christensen er flyttet til Ørestad

Efter at have boet 55 år i Tingbjerg er Jesper Christensen nu flyttet fra bydelen, da hans boligblok på Terrasserne skal renoveres og lejerne skal genhuses.

– Min hustru og jeg fik tilbud om at blive genhuset i en meget mindre og trist lejlighed i Tingbjerg, i en skurvogn eller at flytte til et almennyttigt nybyggeri i Ørestaden, og vi sagde ja tak til det sidste, fortæller Jesper Christensen, der har boet i Tingbjerg hele sit liv.

– Vi har været skrevet op i det almennyttige boligselskab fsb i mere end 30 år, men det var egentlig lidt af et tilfælde, at det blev Ørestad, vi nu er flyttet til, tilføjer Jesper Christensen.

– Vi er flyttet fra en mere gammeldags lejlighed med mindre værelser, så jeg er spændt på, om vi kan finde ud af at bo i en mere åben lejlighed og i mere åbne omgivelser, siger Jesper Christensen.

– Det er både mærkeligt og vemodigt at flytte væk fra et kvarter, som vi har været glade for at bo i, og det har været en stor del af vores liv og identitet at bo i Tingbjerg. Nu kommer vi så til et helt andet område og skal lære det og beboerne at kende, siger Jesper Christensen, der dog vil bevare sin tilknytning til Brønshøj-Husum, hvor han bevarer sit medlemskab og politiske base i den lokale partiforening.

Jesper Christensen, da han i 1969 startede i 1. klasse på den daværende Gavlhus Skole i Tingbjerg. Skolen blev lukket i 1982, og bygningerne fungerer i dag som fritidscenter. Foto: privat

1 kommentar om “Borgmester flytter fra Tingbjerg”

  1. Lone Munk siger:

    Javel. Man risikerer også at blive alvorligt syg under FSB`s renoveringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top