Basket-succes
Det går godt for U14-drengene, der er med i finalfour

Sæsonen igennem har budt på gode og solide resultater for holdene i Brønshøj Basketball Dragons. Drengetalenterne i U14 er efter to sejre over Gladsaxe klar til weekendens finalfour i Farum Arena. Her skal Brønshøj lørdag kl. 12 møde BMS Herlev. Vinderen spiller finale om søndagen kl. 12. Også på seniorfronten er både herrer og kvinder i slutspil.

Mandag aften – efter redaktionens slutning – spillede Brønshøjs herrer kvartfinale i oprykningsspillet til 1. division mod CBS. Kvinderne har formentlig udspillet deres chance for at nå semifinalen i serie 1, selv om det skulle blive til sejr i den sidste kamp mod Køge Bugt. Brønshøj tabte i den forløbne uge til Broerne 2 med 30-53.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top