70 år med kvalitetsmøbler
kcmøbler.jpg
Ulla, Kurt og Kim afholdt den16. april reception på Kabbelejevej for kunder og Brønshøjborgere. Foto: Privat
KC Møbler har altid sat kvalitet i højsædet, og det har de gjort i 70 år

Den 16. april 1948 startede Kaj Christensen firmaet under navnet Kaj Christensens inde i nærheden af Nyhavn. Dengang var produktionen møbelstel som på ladcykel blev leveret ud til møbelpolstrere i Københavns området. Men firmaet voksede og produktionen ændrede sig, så ud over at firmaet flyttede til Frederiksberg og siden Vesterbrogade, så ændrede firmaet også navn til KC Sovemøbler.

Den 1. juli 1959 flyttede firmaet til Kabbelejevej i Brønshøj, hvor det har ligget lige siden. I rigtig mange år producerede firmaet sovesofaer til møbelbutikker i hele landet – ja også til udlandet. Men opgaverne ændrede sig, da kunderne fandt ud af, at KC kunne så meget andet. Så efterhånden var der masser af specialopgaver og der kom også flere og flere renoveringsopgaver, derfor skiftede firmaet navn i 1999 til KC Møbler, som vi kender det i dag.

Kaj Christensen overdrog firmaet til sønnen Kurt i 1974, og børnebørnene Ulla og Kim er nu 3. generation som fører KC Møbler videre. Håndværket og møblerne ligger bare i blodet, så på værkstedet kommer kunder fra nær og fjern med møbler der skal renoveres eller, specialopgaver der skal produceres. Med eget snedkerværksted, polstrerværksted og værksted med stoleflet er det en meget bred vifte af møbler, der afleveres til renovering. Sovemøbler har dog altid haft en speciel plads hos KC Møbler, og i butikken på Frederikssundsvej er der stadig nok et af landets største udvalg af kvalitets sovesofaer. Kunderne kommer gerne langvejs fra for at finde en god sovesofa.

-Der er efterhånden sendt sovesofaer til alle kroge af Danmark. Om det er Nordjylland, Bornholm eller Fanø, så finder vi ud af det, men også til udlandet er der leveret mange sovesofaer – lige nu er den der er sendt længst væk vist nok til New York, fortæller Ulla Christensen.

Her er det grundlæggeren Kaj Christensen, der er i gang med produktionen på værkestedet.Man kan se mere om KC Møbler på deres hjemmeside www.kc-moebler.dk eller følge hvad der sker på deres facebookprofil. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top