Vil have nyt tandplejesystem for voksne
Regeringen og alle Folketingets partier enige om at igangsætte et arbejde, der skal finde frem til en ny model for voksentandplejen i Danmark.

Den danske tandsundhed har aldrig været bedre. 50 pct. af de 18-årige, der i 2017 forlod den kommunale tandpleje, havde sunde tænder uden huller og fyldninger. Det er tre gange flere 18-årige med ”perfekte” tænder end for 25 år siden.

Der skal nu igangsættes et arbejde, der skal undersøge modeller for tandplejen for voksne, som blandt andet kan understøtte bedre overgange mellem børne- og ungetandplejen og voksentandplejen, understøtte social lighed i tandsundhed og understøtte lavere og mere rimelige priser i tandplejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top