Stadion skal møde ligahold
Stadion.jpg
Michael Jensen og hans holdkammerater i Stadion skal nok fylde tribunerne i EnergiCenter Voldparken Hallen, når Nordsjælland kommer på besøg i maj. Foto: Christian Ove Carlsson.
I pokalturneringen render Stadion ind i Nordsjælland Håndbold fra den bedste række

IF Stadion kan for anden sæson i træk præsenterer et håndboldligahold i EnergiCenter Voldparken Hallen. I 6. runde af pokalturneringen har Stadions 2. divisionshold trukket Nordsjælland Håndbold fra den bedste række. Foreløbig er kampen blevet sat til at blive spillet torsdag den 17. maj umiddelbart før pinsen.

Men lige nu gælder det stadig 2. division, hvor Stadion i forrige uge gjorde sig klar til oprykningsspillet til 1. division. Derfor var udekampen i torsdags mod Hillerød Håndbold for så vidt uden betydning, da Stadion hverken kan erobre førstepladsen eller ryge ned på tredjepladsen. Men Stadion viste med en sejr på 27-25 over Hillerøds 2. hold, at deres position som næstbedste hold i 2. division er indiskutabel.

I næstsidste divisionskamp på søndag skal Stadion til Roskilde, inden man i sidste runde tager imod Køge Håndbold i sæsonens sidste hjemmekamp i 2. division den 7. april. Køge er formentlig stadig ubesejret, når de møder op i hallen i Husum, mens Stadion skal forsvare sin position som ubesejret i divisionskampene i over et år i EnergiCenter Voldparken Hallen. Stadion har tabt en enkelt gang på den nye hjemmebane. Det skete sidste år, men det var i pokalturneringen mod GOGs ligahold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top