Stadion har indfriet første delmål
Stadion-billede-2.jpg
Michael Jensen diskede op med lækkerier fra sit enorme repertoire. Her forsøger han sig på straffekast mod Dalby. Foto: Christian Ove Carlsson.
Tre kampe før turneringsslut er Stadions håndboldherrer allerede klar til oprykningsspillet til 1. division

Halløj! Sikken en opvisning. Dalbys håndboldherrer anede simpelt hen ikke hvilket ben, de skulle stå på i EnergiCenter Voldparken Hallen i søndags.
Efter 17 minutter var de ned med ti mål. Stadion førte 11-1! Opfindsomt angrebsspil, hurtige kontraer og en robust forsvar med en storspillende Henrik Schlichter i målet. Stadion gik til pausen med en føring på utrolige 18-5.

– Vi satte vel nærmest ikke en fod forkert i de første 30 minutter. Michael Jensen var helt fantastisk og havde vel en hånd med i de første ti scoringer. Vi spillede lige præcis sådan, som vi har talt om, at vi gerne vil. Nu lykkedes det. Godt at se, sagde en tilfreds cheftræner Thomas Schou efter 30-19 over Dalby.

Nu kan det lyde som om, at det sydsjællandske divisionshold bare er et, man skal løbe over ende. Men Dalby er solidt placeret i midten af 2. division. Og efter pausen, hvor Stadion-spillerne af naturlige årsager sænkede tempo og fight, fik Dalby et langt større råderum. Dalby var slet ikke så dårlige, som det så ud til i starten.

Thomas Schou talte om defensiven, når den er index 100. Om de resterende tre turneringskampe, som reelt er ude af betydning. Hvad skal han og assisterende træner Kurt Haugenæs skal tale med spillerne om:

– Det er altid et dilemma. Skal man smide momentum og spare spillerne? Det kan være farligt, for kan vi så komme tilbage i gear? Og hvis man satser helt vildt på at vinde – for eksempel den sidste kamp på vores hjemmebane mod Køge, hvor vi gerne vil forsvare vores status som ubesejret på hjemmebane i over ét år og Køge vil gøre alt for at gå gennem turneringen uden nederlag – så kan der opstå skader, vurderede Thomas Schou.

I den kommende tid sender Stadions ledere, spillere og trænere mange blikke mod de to andre 2. divisionspuljer. Hvem ender man i oprykningsspil med?

– Vi ved det ikke endnu, men det bliver spændende, siger Thomas Schou.

I divisionen skal Stadion spille kamp torsdag den 15. marts kl. 20 mod Hillerød i Frederiksborg-hallen. I weekenden har man spilfri, inden man den 25. marts skal til Roskilde. Sidste kamp i 2. division spilles hjemme den 7. april kl. 14.30 mod Køges suveræne tophold.

Videre i pokalturneringen
Stadion måtte kæmpe noget mere end forventet mod He-Ry 67 fra fynsserien. Efter 25-25 i ordinær spilletid endte Stadion med at trække det længste strå i omspillet og vandt med 31-29.

– Ja, vi er videre, og det var det vigtigste. Ellers må jeg sige, at gæstfriheden fra værterne i Ryslinge Hallen var helt formidabel. De hoppede på tungen for, at vi skulle behandles ordentligt. Imponerende, sagde Thomas Schou.

14. marts trækkes lod til 6. runde af pokalturneringen.

Danny Reinholdt havde det helt store smil fremme under søndagens kamp mod Dalby fra Sydsjælland.
Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top