Renovering starter i efteråret
Går det efter planen, starter renoveringen af Bellahøj Friluftsscene til efteråret og forventes afsluttet i foråret 2019.

Går det efter planen, starter renoveringen af Bellahøj Friluftsscene til efteråret og forventes afsluttet i foråret 2019. Politikerne på Rådhuset har i forbindelse med Budget 2018 afsat 6 mio. kr. til renoveringen, der bl.a. skal omfatte trapper, siddepladser og scenegulv.

Herudover vil der blive set på mulighederne for opbevaring af sceneudstyr og evt. overdækning af scenen. Friluftsscenen blev indviet i 1954 og er etableret af bl.a. jord fra udgravningen af kældre m.m. til bebyggelsen på Bellahøj. Friluftsscenen afløste et amfiteater fra 1938.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top