REMA 1000 åbner i Husum
REMA-01-09-18.jpg
Frederikssundsvej 256 bliver det næste sted med supermarked i bydelen. Foto: Kaj Bonne
Den norske discountkæde REMA 1000 åbner til efteråret ny butik på Frederikssundsvej 256

Butikken indrettes i omkring halvdelen af bygningen, der tidligere husede Autogummilageret og i dag autoværkstedet QuickPot. Byggetilladelsen til etablering om ombygning er givet, og butikken bliver op ca. 1.000 kvadratmeter.

Den første REMA 1000 i Danmark åbnede i 1994, og i dag er der flere end 300 butikker. Tallet 1000 refererer til et tidligere mål om at have 1000 varenumre – noget der senere er klart overgået. Alle Rema 1000 butikker drives i dag på franchisebasis. Det betyder blandt andet, at købmanden i den enkelte REMA 1000 butik er selvstændig og står med rettigheder og pligter i forhold til fx franchisegiverens forretningsnavn og forretningsmetode. McDonald´s og 7-Eleven drives ligeledes på franchisebasis.

2 kommentarer om “REMA 1000 åbner i Husum”

  1. Annette Djursholm siger:

    Kommer der flere parkeringspladser og handicappladser? Der er jo ikke ret mange pladser i forvejen?

  2. mikkel siger:

    ja der kommer flere parkeringpladser men det bliver nok først i 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top