Nyt Kulturhus i sensommeren – måske
Allerede i marts 2015 blev det første spadestik taget til Tingbjerg Kulturhus, der bygges i tilknytning til Tingbjerg Skole på Skolesiden.

Allerede i marts 2015 blev det første spadestik taget til Tingbjerg Kulturhus, der bygges i tilknytning til Tingbjerg Skole på Skolesiden. I februar 2016 blev der holdt rejsegilde, og efter den oprindelige plan skulle det 1.500 kvadratmeter store kulturhus have været indviet i sommeren 2016.

Det blev først udsat til sensommeren 2017 og er nu udsat til sensommeren 2018. Årsagen angives bl.a. at være leveranceproblemer i forbindelse med den indvendige beklædning, der i første omgang ikke blev godkendt af brandmyndighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top