Manglende postkasse
Jeg opdagede for nogen tid siden, at postkassen på Frederikssundsvej ved Håbets Alle pludselig var væk?

Af Birthe Sjørman, Svenskelejren 1. 2700 Brønshøj

Jeg opdagede for nogen tid siden, at postkassen på Frederikssundsvej ved Håbets Alle pludselig var væk?

Nej, tænkte jeg: ” Skal man nu helt op til Brønshøj Torv, hen til Bellahøj Kirke eller helt ned til det tidligere posthus på den anden side af Brønshøj Torv for at putte et eller flere breve i postkassen”? Bliver der virkelig skrevet så få breve? Hvad med fødselsdagskort, som Brugsen har en hel væg af og hvordan med fortrolige breve? Det er jo ikke alt man skriver i en E-mail.

Tænk dog også på alle de ældre mennesker, der bor her i området, som måske ikke kan komme op i en bus ved egen hjælp. Selv har jeg heldigvis en el-scooter, jegkan futte afsted på. Det var en dårlig beslutning, ligesom den med stoppestederne ved Degnemose Alle og Bavnevangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top