Læs påskens sport på nettet
Denne udgave af Brønshøj-Husum Avis gik tidligt i trykken på grund af påsken. Men du skal naturligvis ikke snydes for, hvordan det er gået bydelens hold i påskedagene. Derfor kan du på www.bha.dk læse om de mange fodboldkampe. Der var fuldt program for alle bydelens hold: Brønshøj Boldklub (2. divisions nedrykningsspil), Boldklubben Union (Københavnsserien), Husum […]

Denne udgave af Brønshøj-Husum Avis gik tidligt i trykken på grund af påsken. Men du skal naturligvis ikke snydes for, hvordan det er gået bydelens hold i påskedagene. Derfor kan du på www.bha.dk læse om de mange fodboldkampe.
Der var fuldt program for alle bydelens hold: Brønshøj Boldklub (2. divisions nedrykningsspil), Boldklubben Union (Københavnsserien), Husum Boldklub og Boldklubben Fix (begge serie 1) og Boldklubben Stefan (serie 2), som alle spillede både skærtorsdag og 2. påskedag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top