Kræftens Bekæmpelse samler ind
Mange danskere går søndag den 8. april på gaden for at samle ind til kræftsagen

For min mor. Fordi det nytter. Fordi jeg fik hjælp. For kræftforskningen. Det personlige budskab er igen i år i centrum, når Kræftens Bekæmpelse søndag den 8. april holder landsindsamling og igen i år kan de mange indsamlere skrive deres grund til at samle ind for Kræftens Bekæmpelse på et flag, som kan hæftes på tøjet eller sættes fast på tasken.

– Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen, og en del har selv kræft. Der er mange grunde til at støtte kampen mod kræft, og vores erfaringer er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig, siger Bettina Therkelsen og Janni Rytsel, der er indsamlingsledere i Brønshøj og Husum distrikt.

– Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten, siger Bettina og Janni.

De penge, der bliver samlet ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Man kan melde sig som indsamler på 7012 2018 eller se på www.indsamling.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top