Kirkeblad stopper – noget nyt er på vej
Kirkeblade.jpg
Kirkebladet for Brønshøj og Bellahøj Kirker udgives ikke længere. Foto: Charlotte Maria Rasmussen
I en del år har Brønshøj og Bellahøj Kirker sammen udgivet et kirkeblad med nyheder og artikler fra de to kirkers verden. Men tiderne skifter, og nu vil kirkerne gå nye veje for at nå ud til sognenes beboere med relevant information.

For Bellahøj Kirkes vedkommende vil hjemmesiden på nettet få et tidssvarende løft, så man fremover let vil finde frem til alle oplysninger om gudstjenester, arrangementer og de mange aktivitetsgrupper, der holder til i kirken.

Desuden vil der ligge en trykt folder fremme i kirken til gratis afhentning, som indeholder de samme informationer, samt en kalender med alle begivenheder i de kommende måneder. Der vil også være mere information at hente i lokalavisen.

Brønshøj Kirkemagasin på vej
Også Brønshøj Kirke står parat med nye tiltag for at fortælle om aktiviteterne i kirken og i Sognecenteret.

Formanden for Brønshøj Kirkes Kommunikations- & Medieudvalg, Line Bram Pedersen, siger at kirken har valgt at ændre formatet af kirkebladet, så det i højere grad giver plads til refleksion, lokale historier og giver menigheden i Brønshøj mulighed for at få et lokalt blad med fokus på dybde og refleksion, der hvor de er i deres hverdag.

– Siden jeg er blevet formand for kommunikationsudvalget, har jeg haft lyst til at lave mere nærværende og dyb kommunikation, da jeg selv mærker kristendommen har meget at byde på – i det moderne menneskes eget hjem. Jeg er selv ung og har en travl kalender, og ved at kirken har meget at byde på – også i det skrevne ord. Så jeg glæder mig meget til vores nye magasin, som kommer til at byde på virkelig meget stof til eftertanke og plads til tro, siger Line Bram Pedersen.

– Tidligere har kirkebladet fungeret som en slags arrangementskalender, men den del vil ikke være at finde i det nye magasin. Til gengæld fremstilles et kalenderblad, som udkommer hver 2. måned og supplerer med en annonce i lokalavisen. Kalenderbladet vil være at finde på Kirkekontoret, kirken og på biblioteket. Det nye kirkemagasin ”Brønshøj Kirkemagasin” forventes først at udkomme til efteråret/vinteren, siger Charlotte Maria Rasmussen, der er kirke- & kulturmedarbejder Brønshøj Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top