Gamle Oles venner støtter divisionshold
Banko-fødselsdag.jpg
Bankospillet i Brønshøj Boldklubs lokaler fejrede et års fødselsdag for nylig. Overskuddet fra bankospillet går til klubbens divisionshold. Foto: Privat.
Hvepsenes Support og Brønshøj Boldklub har arrangeret banko i et år

I forrige uge holdt Brønshøj Boldklub og Hvepsene Support deres månedlige bankospil, hvor nummer 90 – ”Gamle Ole” altid får en hilsen med ved opråbet. Denne gang var det specielt, da der var tale om 1 års-fødselsdag for bankospillet i klubhuset på Ruten 2. 100 deltagere var på plads og klar til at hygge og måske komme hjem med en af de mange præmier.

100 deltagere slog den tidligere rekord for bankospillet, der lød på 90 deltagere, da den stod på julebanko i december. Manden bag bankospillet nede i Brønshøj, Christian Haslund, siger følgende om de mange deltagere.

– Vi er utrolige glade for den støtte og udvikling, som vi oplever i forbindelse med vores bankospil. Da vi begyndte for et år siden kom der 30 deltagere, og i torsdags nåede vi så op på 100 deltagere. Nu var det også et specielt arrangement, men til de ”normale” bankoaftener kommer der omkring 70 deltagere, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.

Men Christian Haslund klarer ikke det hele alene. Formanden for Hvepsene Support, Steen Jørgensen, er fast opråber ved bankospillene, og selvom han ikke altid er lige populær blandt deltagerne, som mener, at han ikke trækker de rigtige numre, så gør han et stort arbejde.

– Steen har været med lige fra start, og jeg kender jo Steens stemme fra tribunen, hvor han kan råbe hele Tingbjerg Ground op. Så det var et naturligt valg med hensyn til Steen som opråber, siger Christian Haslund.

Lige siden begyndelsen er præmierne blevet købt nede hos Købmand Bent fra den lokale Spar på Ruten, og det har været et samarbejde, som har fungeret rigtig godt. Ligesom Erhvervsklubben Hvepsene har en masse kontakter til sponsorer, som har sørget for ekstra præmier.

Tingbjerg Pensionistcenter har ydet en stor indsats for at udbrede kendskabet til bankospillet blandt sine medlemmer, venner og familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top