Frivillighed på tværs af volden
jegvedenlærkerede2.jpg

Fællessang med de frivillige. Foto: ECV

Fællessang med de frivillige. Foto: ECV
I torsdags havde 30 frivillige fra Det Økologiske Folkekøkken på EnergiCenter Voldparken og madklubben i Tingbjerg sat hinanden stævne til en spiseaften

De frivillige på EnergiCenter Voldparken var blevet nysgerrige på, hvad der foregår på den anden side af volden i Tingbjerg og tog kontakten til madklubben og fik en spiseaftale i stand.

Selvom madklubben egentlig er for mænd, gjorde tingbjergmændene en undtagelse og inviterede både mandlige og kvindelige frivillige fra EnergiCenter Voldparken på mad. Maden skuffede ikke, og det gjorde selskabet heller ikke. Der blev serveret pakistanske og syriske hverdagsretter, som fik mange roser med på vejen fra de frivillige på EnergiCenter Voldparken.

Som det er tradition ved festlige lejligheder blev der også sunget en lejlighedssang. Valget faldt på ”Jeg ved en lærkerede” og det gav anledning til mange gode samtaler mellem de frivillige.
De frivillige fra EnergiCenter Voldparken kvitterede for den gode mad og samvær med en invitation til at komme og spise på EnergiCenter Voldparken til efteråret.

– Det er håbet, at vi knytter tættere bånd mellem de frivillige på EnergiCenter Voldparken og i Tingbjerg og mad virker bare rigtigt godt til at samle folk”, siger leder af Frivilligcentret, Mads Faber Henriksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top