Debutantmål slet ikke nok
Debutantmål-slet-ikke-nok.jpg
Mads Rønne i aktion mod Næsby i lørdags. Mads scorede i sin debutkamp for Hvepsene. Foto: Privat.
Brønshøj fik en elendig start på forårssæsonen, da det blev til nederlag til Næsby

Første kamp i 2. divisions nedrykningsspil vidner om, at det nok er en god idé, at Brønshøj Boldklub har øjnene stift rettet mod nedrykningsstregen. Forårspremieren mod Næsby, som startede nedrykningsspillet uden point, forløb ikke som hverken ventet eller håbet. Fynboerne vandt det vindblæste opgør – der var blevet flyttet fra Tingbjerg til Næsby – med 3-1.

Brønshøj havde debut til både Anton Holse og Mads Rønne. Sidstnævnte udlignede til 1-1 ét minut før afslutningen på 1. halvleg. Men efter pausen scorede fynboerne to gange.

Brønshøj havde medvind før pausen, men havde svært ved at styre bolden i blæsten. Pelle Weber bragte hjemmeholdet på 1-0 i det 39. minut efter kaos i feltet efter et hjørnespark. Mads Rønne hoppede højst og udnyttede Philip Rejnholds fine indlæg fem minutter senere.

Efter knap en time kom hjemmeholdet på 2-1, da Niklas Stockholm prikkede bolden i mål. Ti minutter før tid slukkede Næsbys Martin Lund lyset, da han øgede til slutresultatet på straffespark.

Selv om Christian Haslund beretter om, at Hvepsene fik god støtte fra de medrejsende fans, så var det altså ikke nok. På grund af kampflytningen skal Brønshøj igen spille ude på lørdag den 24. marts mod Odder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top