Byggeriet godt på vej
2.jpg
Foto: Kaj Bonne
Også Bellahøj Skole står foran store udvidelser. Det der nu er et hul i jorden skal efter sommerferien 2019 være omdannet til en udskolingsbygning med basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum – i alt ca. 2.500 kvadratmeter. For at sikre at eleverne kan færdes sikkert mellem skolen og fritidshjemmet er opført en midlertidig bro, hvorfra billedet er taget. Foto: Kaj Bonne

Også Bellahøj Skole står foran store udvidelser. Det der nu er et hul i jorden skal efter sommerferien 2019 være omdannet til en udskolingsbygning med basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum – i alt ca. 2.500 kvadratmeter. For at sikre at eleverne kan færdes sikkert mellem skolen og fritidshjemmet er opført en midlertidig bro, hvorfra billedet er taget. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top