Borgermøde om Husumforbindelse
Der afholdes borgermøde om Husumforbindelsen søndag den 18. marts, kl. 11-13 på EnergiCenter Voldparken 65.

Allerede i 2015 bevilgede politikerne på Københavns Rådhus 25 mio. kr. til den såkaldte Husumforbindelse, der skal binde Husum sammen på tværs med en 2 km lang sti med nye cykelstier, bredere fortove – og færre p-pladser. Forbindelsen er foreløbig planlagt til at gå fra Ruten i Tingbjerg via Kobbelvænget til Husumparken.

– Vi skal løfte vores udsatte byområder. Men vi skal ikke bruge regeringens opskrift med urimelig forskelsbehandling af beboerne og nedrivning af gode boliger. Tværtimod skal vi løfte områderne fysisk og socialt sammen med de almene boligselskaber. Det er Husumforbindelsen et godt eksempel på, siger teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen.

Der afholdes borgermøde om Husumforbindelsen søndag den 18. marts, kl. 11-13 på EnergiCenter Voldparken 65.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top