Vi flytter en bjergtop
Den lille tekst, ”Bjerglandsbyen godt på vej”, Brønshøj-Husum Avis 13. februar 2018, er en meget loyal gengivelse af bebyggelsens egen (reklame-)tekst på Bjerglandsbyen.dk. Herunder også oplysningen om, at byggeriet opstår omkring det højeste punkt i Brønshøj.

Jørgen Carl, Svend Gønges Vej 37, Brønshøj

Den lille tekst, ”Bjerglandsbyen godt på vej”, Brønshøj-Husum Avis 13. februar 2018, er en meget loyal gengivelse af bebyggelsens egen (reklame-)tekst på Bjerglandsbyen.dk. Herunder også oplysningen om, at byggeriet opstår omkring det højeste punkt i Brønshøj.

Der er selvfølgelig vigtigere ting, man kan strides om i denne verden, men som det fremgik af artiklen ”Langt højere bjerge”, bragt i Brønshøj-Husum Avis 12. april 2016, befinder dette punkt sig ikke på Bellahøj, men omkring krydset Håbets Allé og Svend Gønges Vej – det bedste bud er i forhaven til Svend Gønges Vej 4. Punktet er ikke alene Brønshøjs, men Københavns højeste.

Artiklen var skrevet af mig, men oplysningen om højdeforholdene stammer fra Geodatastyrelsen. De sætter højden til 37,87 meter, et lille nøk højere end det omtalte bjerg på Bellahøj.

Red. bemærkning:
Oplysningerne i artiklen bygger på oplysninger fra byggeriets hjemmeside samt aktuelle udtalelser fra byggepladsens leder, Peter Seier Beier. Avisen følger/har fulgt byggeriet tæt – i loyalitet overfor både læsere og samarbejdspartnere.EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top