Farverig fastelavn
Fastelavn-Husum-01-07-18.jpg
Foto: Kaj Bonne
Weekenden bød traditionen tro på tøndeslagning og udklædte børn rundt omkring i bydelen. I Husum Bypark var det også i år foreningen Husum Byparks Venner, der holdt fastelavnsfest søndag med støtte fra Lokaludvalget og Føtex.

Weekenden bød traditionen tro på tøndeslagning og udklædte børn rundt omkring i bydelen. I Husum Bypark var det også i år foreningen Husum Byparks Venner, der holdt fastelavnsfest søndag med støtte fra Lokaludvalget og Føtex.

Tøndeslagningen stammer oprindeligt fra hollandske indvandrere, og så sent som i begyndelsen af 1800-tallet kom man en levende kat i tønden. Sorte katte var forbundet med djævlen og et symbol på ondskab. Når man slog katten af tønden, gjorde man det i et forsøg på at fordrive det onde.

Se flere billeder på bha.fotokajbonne.dk

Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top