Bjerglandsbyen godt på vej
Luftfotos-januar-2018.jpg
Bjerglandsbyen på Bellahøj fotograferet fra en drone. Til venstre et hjørne af Degnemosen og til højre ses Bellahøjvej og lidt af Rødkildeparken. Foto: RB Enterprise
Bjerglandsbyen på Bellahøj er 114 moderne lejeboliger, der er under opførelse i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå ved Bellahøjvej og Herbergvejen. Målet er at opføre et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg […]

Bjerglandsbyen på Bellahøj er 114 moderne lejeboliger, der er under opførelse i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå ved Bellahøjvej og Herbergvejen.

Målet er at opføre et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg og ophold udendørs.

Der opføres 31 rækkehuse i to plan og 83 lejligheder på 69-133 m² i etageejendomme med altaner, parkeringskælder og elevator.
– Byggeriet går efter planen, og vi har ret travlt lige nu, fortæller byggeleder Peter Seier Beier fra RB Entreprise.

– Lejlighederne er klar til indflytning i sommeren 2018, og inden længe vil der blive åbnet en prøvelejlighed i et af rækkehusene, tilføjer han. Udlejningen varetages af homeprojekt v/ Lone Bøegh Henriksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top