Udeforurening fra brændeovne
Af Inge Thinggaard Under ovenstående overskrift informeres vi igen om den voldsomme luftforurening, som vi udsættes for her i det dejlige grønne Brønshøj. Avisen har tidligere bragt en artikel om problemet, som jeg i min naivitet troede, at der var taget initiativer imod. Bemærkningen fra Lokaludvalgets miljømedarbejder J. C. Elle, om at problemet jo kun […]

Af Inge Thinggaard

Under ovenstående overskrift informeres vi igen om den voldsomme luftforurening, som vi udsættes for her i det dejlige grønne Brønshøj. Avisen har tidligere bragt en artikel om problemet, som jeg i min naivitet troede, at der var taget initiativer imod.

Bemærkningen fra Lokaludvalgets miljømedarbejder J. C. Elle, om at problemet jo kun skyldes bydelens egne beboere og derfor kan løses lokalt, gør mig frustreret, da jeg – og sikkert en hel del andre i bydelen – IKKE bidrager til denne forurening- og skal vi så bare trække vejret dybt og vente på, at de ”skyldige” får gjort noget ved problemet?

Jeg håber inderligt, at kommunen stiller an med skrappe krav, præcise anvisninger eller forbud mod brug af brændeovne ( fjernvarmen er jo tilgængelig! ) ved mødet d. 24/1. Dette gælder jo alle Brønshøjs borgeres helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top