Om parallelsamfund
Af Finn Gunst Herligt at læse i vores lokale avis, at københavnske politikere sadler op imod Lars Løkke Rasmussens nytårsfantasier omkring nedrivninger af såkaldte parallelsamfund/ghettoer. I hele denne sammenhæng glemmer statsministeren velhavernes parallelsamfund, der skaber utryghed i form af skatteunddragelser, skattely – med disses følgevirkninger for velfærden. Der tales i disse tider om, at visse […]

Af Finn Gunst

Herligt at læse i vores lokale avis, at københavnske politikere sadler op imod Lars Løkke Rasmussens nytårsfantasier omkring nedrivninger af såkaldte parallelsamfund/ghettoer.

I hele denne sammenhæng glemmer statsministeren velhavernes parallelsamfund, der skaber utryghed i form af skatteunddragelser, skattely – med disses følgevirkninger for velfærden. Der tales i disse tider om, at visse statsmænd er klatret op i politiske trætoppe, hvorfra det er umuligt at komme ned igen. Det er nærliggende at tænke på USA’s Trump, der nedriver og skaber mure !

MEN – er der en trætop, hvor vi både kan finde Lars Løkke og Trump. Almindelige mennesker kunne evt. finde en økse frem ved træets fod !
Godt nyt år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top