Modtagere af hjemmepleje kan købe ekstra ydelser
I løbet af 2018 bliver det muligt for borgere, der modtager hjemmepleje, at tilkøbe ekstra ydelser, fx personlig pleje og hjælp i hjemmet. Ydelserne spænder vidt, fx hjælp til selv at tilberede mad, hjælp til rengøring eller oppyntning af hjemmet eller følgeskab på en tur i banken. De ekstra tilkøbte ydelser vil blive leveret af […]

I løbet af 2018 bliver det muligt for borgere, der modtager hjemmepleje, at tilkøbe ekstra ydelser, fx personlig pleje og hjælp i hjemmet. Ydelserne spænder vidt, fx hjælp til selv at tilberede mad, hjælp til rengøring eller oppyntning af hjemmet eller følgeskab på en tur i banken.

De ekstra tilkøbte ydelser vil blive leveret af hjemmeplejen i Københavns Kommune samt af Københavns Madservice. De ekstra ydelser, som borgerne eventuelt vælger at tilkøbe, kommer ikke til at erstatte den hjælp, som borgeren ellers ville være berettiget til at modtage som almindelig hjemmepleje efter lovgivningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top