Kritik af regeringens ghettoliste
Den seneste liste fra december 2017 over de såkaldte ghettoområder består af 22 boligområder fordelt over hele landet. Blandt områderne er Tingbjerg/Utterslevhuse og Gadelandet/Husumgård, begge i Brønshøj-Husum. Listen har på det seneste fået hård kritik for at anvende gamle tal, der ikke giver et retvisende billede af uddannelsesniveauet blandt indvandrere. Ifølge Arbejderbevægelsens Erhvervsråd ville anvendelsen […]

Den seneste liste fra december 2017 over de såkaldte ghettoområder består af 22 boligområder fordelt over hele landet. Blandt områderne er Tingbjerg/Utterslevhuse og Gadelandet/Husumgård, begge i Brønshøj-Husum.

Listen har på det seneste fået hård kritik for at anvende gamle tal, der ikke giver et retvisende billede af uddannelsesniveauet blandt indvandrere. Ifølge Arbejderbevægelsens Erhvervsråd ville anvendelsen af nyere og mere aktuelle tal betyde, at blandt andet Tingbjerg ville kunne stryges fra ghettolisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top