Brønshøj Kirke på landkortet
Et jobopslag som kombineret sogne- og hospitalspræst ved Brønshøj Kirke har vakt opsigt og mødt hård kritik fra bl.a. Indre Mission. Menighedsrådet ved kirken skriver, at de søger en erfaren præst, der vil benytte vielsesritualet for to af samme køn. Formanden for Indre Mission mener, at det tenderer diskrimination, men menighedsrådet har fuld støtte fra […]

Et jobopslag som kombineret sogne- og hospitalspræst ved Brønshøj Kirke har vakt opsigt og mødt hård kritik fra bl.a. Indre Mission. Menighedsrådet ved kirken skriver, at de søger en erfaren præst, der vil benytte vielsesritualet for to af samme køn.

Formanden for Indre Mission mener, at det tenderer diskrimination, men menighedsrådet har fuld støtte fra Københavns biskop, Peter Skov-Jakobsen, der fandt at det er i orden at bruge formuleringen og angive, hvilken type præst menigheden vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top