Brønshøj Gruppen udstiller på Brønshøj Bibliotek
Biblioteket har fundet et godt sted til udstilling af billeder på 1. sal lige indenfor indgangen og som et forsøg vil Brønshøj Gruppen udstille her Allan Meinhardt, der er tidligere lærer, nu tegner, maler og musiker, er den første fra Brønshøj Gruppen der udstiller. Motivkredsen er fra Brønshøj og man vil helt sikkert kunne genkende […]

Biblioteket har fundet et godt sted til udstilling af billeder på 1. sal lige indenfor indgangen og som et forsøg vil Brønshøj Gruppen udstille her
Allan Meinhardt, der er tidligere lærer, nu tegner, maler og musiker, er den første fra Brønshøj Gruppen der udstiller. Motivkredsen er fra Brønshøj og man vil helt sikkert kunne genkende lokationen på flere af billederne. Værkerne vil kunne ses hele januar måned og bliver efterfulgt af en de andre kunstnere fra gruppen. Brønshøj Gruppen dannedes i 2016 og består af en række malere og kunstnere i og omkring Brønshøj. Forskellige, men alle har samme passion for at beskrive livet, naturen og de store følelser i deres værker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top