Bolden ruller igen
Bolden-ruller-igen.jpg
Kan Kevin Bechmann Timm og holdkammeraterne få gang i sejrene i foråret? Første træningskamp er på lørdag. Turneringen starter om to måneder. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj har planlagt foreløbig otte træningskampe før sæsonstarten den 17. marts

Hvor stor er forskellen på bydelens fodboldhold? Altså Brønshøj fra 2. divisions nedrykningsspil, Union fra førstepladsen i Københavnsserien, Husum fra førstepladsen i serie 1, Fix fra midten af serie 1 og Stefan fra toppen af serie 2?

Det får vi sjældent svar på. Husum og Fix mødes selvfølgelig serie 1, men ellers er det få lokalopgør, der bydes på. Men lørdag den 10. marts får man en del af svaret, når Brønshøj deler sin 1. holdstrup op i to og møder Husum i den ene kamp.

1. holdstruppen samledes i torsdags efter ferien, og den første træningskamp spilles hjemme på lørdag mod Stenløse kl. 12.30.
Andre planlagte træningskampe:

Lørdag 27/1 kl. 12.30 Næstved (hj), lørdag 17/2 kl. 13.00 Vanløse (ude), lørdag 17/2 kl. 15.00 Vanløse (ude), lørdag 24/2 kl. 13.00 Hillerød (ude), søndag den 25/2 kl. 12.15 KFUM (hj), lørdag den 10/3 kl. 12.30 Greve (hj) og lørdag den 10/3 kl. 14.15 Husum (hj).
Yderligere træningskampe kan blive indplaceret. Første kamp i 2. division er den 17. marts kl. 15.00 mod Næsby på Tingbjerg Ground.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top