Rør blot ikke ved min gamle jul
familien-Rasmussen.jpg

-Vi har mange juletraditioner. 1. søndag i advent pynter vi hele huset op og spiller den samme julemusik, som består af de gamle kendte salmer. I stedet for adventskrans har vi i stedet fået et lille juletræ, men når vi nærmer os juleaften, får vi et stort træ sat ind. Det har været en tradition allerede inden vi fik børn, fortæller familien Rasmussen. Foto: Kaj Bonne

Foto: Kaj Bonne
Hvilke juletraditioner betyder mest for din familie? Vi har spurgt Brønshøj-borgerne om deres forhold til julen

-Lillejuleaften får nissen julegrød på loftet og hele december måned så driller den både børn og voksne, fortæller familien Færch Dalsager. Foto: Kaj Bonne

-Vi begyndte at julehygge i god tid i år, så vi har haft gang i juledekorationer og julebag. Vi holder jul indtil den 17. december for derefter rejser vi til Indien, fortæller Kristine Rødvig, der sidder med børnene Elton og Nor. Foto: Kaj Bonne

-For os er det blevet en tradition at gå på Brønshøj Torv og se juletræstændingen. Derudover ser pigerne frem til at komme til juletræsfest på deres fars arbejde, fortalte Jette Nielsen, der har sine børnebørn Cenia og Julia med. Foto: DB

-Vi ser altid frem til lillejuleaften, hvor vi har pakkeleg, laver julekonfekt og risengrød. Derudover at det blevet en tradition at mødes med gamle skolekammerater fra Brønshøj Skole, fortæller familien Jønnes-Møller. Foto: DB

-Vi har mange juletraditioner. 1. søndag i advent pynter vi hele huset op og spiller den samme julemusik, som består af de gamle kendte salmer. I stedet for adventskrans har vi i stedet fået et lille juletræ, men når vi nærmer os juleaften, får vi et stort træ sat ind. Det har været en tradition allerede inden vi fik børn, fortæller familien Rasmussen. Foto: Kaj Bonne

-Vi har pakkekalender og så er det altid en tradition, at vi spiser risengrød den 1. december. Det er også en tradition, at vi tager på Brønshøj Torv og ser juletræstændingen, fortæller familien Bender Jacobsen. Foto: DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top