Renoveringsbekymringer
Af Freddy Christensen Så kom renoveringen til blok 7. Hvor er det rædselsfuldt. 5 måneder i en beboelsesvogn, er ikke noget at se frem til. Jeg tænker med dyb respekt på de beboere der blev boende i deres lejligheder under deres renovering, på grund af et meget dårligt tilrettelagt og uigennemtænkt projekt. En stor tak […]

Af Freddy Christensen

Så kom renoveringen til blok 7. Hvor er det rædselsfuldt. 5 måneder i en beboelsesvogn, er ikke noget at se frem til. Jeg tænker med dyb respekt på de beboere der blev boende i deres lejligheder under deres renovering, på grund af et meget dårligt tilrettelagt og uigennemtænkt projekt. En stor tak for deres indsats, så vi ikke skal bo midt i en byggeplads. Men skrækken sidder i en, sker der skade på ens møbler og ting, mens man er væk?

Det hele skal jo stå i lejligheden under renoveringen. Husker håndværkerne at låse døren til lejligheden når de går? Der har tidligere været tyverier fra lejlighederne. En anden ting er kvaliteten af det udførte arbejde, det har tidligere været under al kritik. Installation af ovne uden børnesikring og manglende isolering og låger hvor glaslågen eksploderede under brug.

Jeg håber vi kommer igennem uden for mange skrammer, og at de politiske tiltag ikke går i glemmebogen.

2 kommentarer om “Renoveringsbekymringer”

 1. Lone Munk siger:

  Vi er flere, der frygter renoveringer af ejendomme. Ikke ubegrundet, når man erfarer, hvor lidt der tages hensyn til
  beboernes helbred og økonomi med huslejestigninger.

 2. Anja Brinch siger:

  Kære Freddy, selv tak – for opmuntring og støtte. Jeg håber, både du og dit indbo kommer helt igennem – især med tanke på, hvordan man har udført både asbest- og skimmelsanering, kan man godt blive bekymret for at dine ting stadig står i lejligheden…

  Og kære Lone – tak til dig også. Jeg kan godt forstå, at du er bekymret – men jeg kan forsikre dig for, at kampen for beboerne (og beboere i alle andre almene boliger) langt fra er overstået.

  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top