Nye vedtægter i EnergiCenter Voldparken
Den selvejende institution EnergiCenter Voldparken (ECV) er stiftet som en fond af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og rummer en række idræts- og kulturtilbud i den nedlagte Voldparken Skole. Fonden ECV drives som en socialøkonomisk virksomhed og indgår driftsoverenskomster med Københavns Kommune om diverse leverancer af ydelser. Børne- og Ungdomsforvaltningen har en driftsaftale med ECV, hvor ca. 400 børn […]

Den selvejende institution EnergiCenter Voldparken (ECV) er stiftet som en fond af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og rummer en række idræts- og kulturtilbud i den nedlagte Voldparken Skole.

Fonden ECV drives som en socialøkonomisk virksomhed og indgår driftsoverenskomster med Københavns Kommune om diverse leverancer af ydelser. Børne- og Ungdomsforvaltningen har en driftsaftale med ECV, hvor ca. 400 børn fra udflytterbørnehaver benytter faciliteterne. Vedtægterne ændres nu til at Borgerrepræsentationen udpeger ét medlem til bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top