Nu er det jul
juletræstænding-på-Brønshøj-Torv.jpg

Igen i har Brønshøj-Husum Lokaludvalg sponseret træet. Foto: DB

Når juletræet på Brønshøj Torv tændes er det for alvor jul i bydelen

Der var propfyldt af forventningsfulde børn med nissehuer og voksne i store uldne frakker, der hyggede sig på torvet. Brønshøjs børne-og pigekor havde taget opstilling og sang julens glade salmer og sange og ind imellem blev der budt på fællessang. Præsten Peter Nejsum fra Brønshøj Kirke holdt årets juletale igen i år, hvorefter der blev sunget lidt igen.

Det var en dejlig eftermiddag i skumringen. Julestemningen var der masser af og for at holde varmen kunne man forsynes sig med varm kakao og gløgg. Og som mandlen i risalamanden kom julemanden, som alle børnene havde ventet på. Han fik ved hjælp af en masse kærlig juleenergi formået at tænde juletræet, hvorefter der blev delt godter ud.

Igen i har Brønshøj-Husum Lokaludvalg sponseret træet.
Foto: DB

Brønshøj børne-og pigekor sang, så hjerterne blev varme.
Foto: DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top