København vinder international klimapris
København var blandt vinderne, da C40 Cities Award tirsdag blev uddelt i Chicago med overværelse af USA’s tidligere præsident, Barack Obama. Københavns Kommune modtager klimaprisen for sit omfattende arbejde med strategisk energiovervågning, energistyring og energirenovering i kommunens ejendomme. – København skal gå forrest med grønne løsninger, som inspirerer andre storbyer. Derfor er jeg virkelig stolt over, […]

København var blandt vinderne, da C40 Cities Award tirsdag blev uddelt i Chicago med overværelse af USA’s tidligere præsident, Barack Obama.

Københavns Kommune modtager klimaprisen for sit omfattende arbejde med strategisk energiovervågning, energistyring og energirenovering i kommunens ejendomme. – København skal gå forrest med grønne løsninger, som inspirerer andre storbyer. Derfor er jeg virkelig stolt over, at København nu for tredje gang vinder C40s prestigefyldte klimapris – denne gang for vores indsats med at gøre vores bygninger mere energieffektive og klimavenlige. Det er stort, siger overborgmester Frank Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top