Fuld sagsindsigt i skandalerenoveringen i Tingbjerg
Af Finn Rudaizky Borgerrepræsentationen for DF Når jeg den 1. januar starter mit arbejde i kommunens teknik- og miljøudvalg, bliver min første opgave, at bede om fuld sagsindsigt i skandale renoveringerne i Tingbjerg. Hverken kommunen eller fsb har redegjort tilfredsstillende for en forsømt tilsynspligt og skandaløse vilkår for beboere, som blev syge af asbest og […]

Af Finn Rudaizky Borgerrepræsentationen for DF

Når jeg den 1. januar starter mit arbejde i kommunens teknik- og miljøudvalg, bliver min første opgave, at bede om fuld sagsindsigt i skandale renoveringerne i Tingbjerg. Hverken kommunen eller fsb har redegjort tilfredsstillende for en forsømt tilsynspligt og skandaløse vilkår for beboere, som blev syge af asbest og skimmelsvamp.

Ja, flere af beboerne er faktisk syge endnu. Dansk Folkeparti vil ikke godtage, at borgerne behandles så uværdigt. Og vi vil helt til bunds i, hvorfor sammenholdet mellem fsb og visse politiske partier, vægter højere end sundheden hos Tingbjergs beboere.

Sagen vil om et stykke tid komme på udvalgets dagsorden. Jeg håber de berørte beboere har energi til at komme til foretræde for det nye udvalg. Der må placeres et ansvar, men også forhindres, at det sker igen.

1 kommentar om “Fuld sagsindsigt i skandalerenoveringen i Tingbjerg”

  1. Lone Munk siger:

    Tak Finn Rudaizky for indsatsen. Her er snart så mange skandalerenoveringer, hvor almindelige borgere står svagt i systemet. Rambøll fortsætter renoveringer, bl.a. på Amager.
    Godt, at man stemte på dig, DF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top