En børnehave fyldte 85 år
bollespisning.jpg
Fødselsdagsboller fortæres i Parkhøj. Foto: Privat
Scenen var sat med fødselsdagsboller og sang i stuen i Parkhøj Menighedsbørnehave på Næsbyholmvej, da børnehaven fyldte hele 85 år den 1. december

Det var præstedatteren, frk. Agnethe Pommerencke, som i 1932 oprettede børnehaven i lejligheden på Næsbyholmvej. Dengang kunne børnehaven – som nu – rumme 40 børn i lejligheden, der senere blev udvidet med endnu en lejlighed. Gennem tiden har mange af Brønshøjs børn således slået deres folder i Parkhøj.

Frk. Pommerencke døde i 2006, 102 år gammel. Selv om børnehaven også selv er ved at være en ældre dame, er tiden dog ikke gået i stå i Parkhøj. I 2016 fik børnehaven 2 skovtroldebusser, som dagligt kører børnene ud til skov og strand. Da Parkhøjs skovtrolde var færdige med fødselsdagsbollerne, ventede der derfor frisk luft i decembervejret.

Hvis du er nysgerrig efter at se den lille børnehave i Brønshøj så kontakt os på tlf:3828 4081 og aftal et besøg. Eller gå ind på vores hjemmeside: bornehavenparkhoj.dk/ facebookside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top