Spejderne sælger igen juletræer ved Vandtårnet
Juletræer.jpg
Foto: Colourbox
Bellahøj 21st Barking sælger også i år juletræer for at rejse penge til det planlagte spejderhus på grunden ved Brønshøj Vandtårn.

– Alle åbne dage vil der stå forældre, ledere og børn som alle lægger masser af frivillige timer for at tjene penge ind til vores nye hytte. Sidste år kom rigtig mange og købte vores fine juletræer og støttede dermed vores spejdergruppe og vores nye hytte, siger Charlotte Møller Hansen fra spejderne.

Salget foregår ved vandtårnet fra lørdag den 2. december til lørdag den 23. december. På hverdage vil der være salg mellem kl. 17 og 19, i weekender fra kl. 10-17, samt den 22. og 23. december fra kl. 10-17. Man kan betale med Mobilepay eller kontant.

1 kommentar om “Spejderne sælger igen juletræer ved Vandtårnet”

  1. Mickey siger:

    Hvilke slags træer sælges?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top