Hvor og hvordan stemmer jeg?
Valgkort.jpg
Man kan brevstemme senest fredag Til og med fredag den 17. november kan man stadig brevstemme i alle kommuner i hele landet. Man skal medbringe gyldig legitimation, gerne med foto, eller evt. sundhedskort. Hvis man har brevstemt, er det ikke muligt at stemme på selve valgdagen – det er med andre for sent at fortryde […]

Man kan brevstemme senest fredag
Til og med fredag den 17. november kan man stadig brevstemme i alle kommuner i hele landet. Man skal medbringe gyldig legitimation, gerne med foto, eller evt. sundhedskort. Hvis man har brevstemt, er det ikke muligt at stemme på selve valgdagen – det er med andre for sent at fortryde sit valg.
I Brønshøj-Husum kan der fremstemmes i Borgerservice på Brønshøj Bibliotek,
Krabbesholmvej 3, til og med på fredag fra kl. 12 til 16.0

Nye åbningstider på valgstederne

Valgstederne i København åbner denne gang allerede kl. 8 og holder åbent til kl. 20. Herefter går de tilforordnede vælgere i gang med at opgøre valgregnskabet og tælle de afgivne stemmer.

Valgsted og valgkort
I Københavns Kommune er der 50 valgsteder, og man skal stemme på det valgsted, der står på ens valgkort. Man er optaget på valglisten på valgstedet i det område, hvor man var tilmeldt folkeregisteret den 6. november.
Har man ikke modtaget valgkort eller det bortkommet skal man møde op på valgstedet med gyldig legitimation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top