Forslag om fodgængerovergang ved Pilegården
Brønshøjvej-03-47-17.jpg
Det er ikke altid nemt og trygt at krydse Brønshøjvej fra busstoppestedet til Kulturhuset Pilegården på den anden side af vejen – hverken for børn, unge eller ældre. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Lokaludvalg besluttede på sit møde i sidste uge at rette henvendelse til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune og foreslå, at der etableres fodgængerovergang på Brønshøjvej ved nr. 17 ved Kulturhuset Pilegården.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg besluttede på sit møde i sidste uge at rette henvendelse til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune og foreslå, at der etableres fodgængerovergang på Brønshøjvej ved nr. 17 ved Kulturhuset Pilegården.

Bus 2A har stoppested i umiddelbar nærhed, og mange ældre og børn kommer med bussen for at deltage i aktiviteter i Pilegården, Brønshøjvej samt i forhuset, der bl.a. rummer tandreguleringsklinik, Borgercenter Børn og Unge, Ungerådgivningen samt Familierådgivningen.

På samme adresse ligger endvidere ”Rollespilfabrikken” med mange børn og unge samt et dagcenter for psykisk udviklingshæmmede, og yderligere anvendes en del af grunden af spejderne fra Bellahøj 21st Barking.

Subsidiært anmoder Lokaludvalget forvaltningen om at overveje andre foranstaltninger, der vil gøre krydsning af Brønshøjvej mere sikker og tryg på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top