Er du klar med dit kryds?
vokspop-1.jpg

Signe Krabe, Brønshøj -Jeg går op i alt, hvad der kan styrke lokalmiljøet og jeg ved også godt, hvem jeg skal stemme på.

Når hele Danmark går til stemmeurnerne til kommunalvalget den 21. november har de lokale i 2700 også gjort sig tanker om, hvor vigtigt det er at bruge sin demokratiske ret og sætte kryds ved de politikere de synes, kan gøre en forskel.

Når hele Danmark går til stemmeurnerne til kommunalvalget den 21. november har de lokale i 2700 også gjort sig tanker om, hvor vigtigt det er at bruge sin demokratiske ret og sætte kryds ved de politikere de synes, kan gøre en forskel.

Tobias Tångberg, Brønshøj
-Jeg vil bruge min demokratiske ret. Jeg ved dog ikke helt, hvor jeg skal sætte mit kryds. Men jeg kommer til at bruge Brønshøj-Husum Avis i ugerne op til valget, for at blive klogere på de opstillede

Signe Krabe,
Brønshøj
-Jeg går op i alt, hvad der kan styrke lokalmiljøet og jeg ved også godt, hvem jeg skal stemme på.

Lars Hornung, Bellahøj
-Jeg har ikke meget tilovers for Borger Repræsentationen. Jeg bor i Bellahøj og vi har sloges med forvaltningen og CHGP /Copenhagen Historic Grand Prix) og at få billøbet væk fra Bellahøj. Vi bliver ikke hørt, og det kommer da også til at påvirke, hvor jeg sætter mit kryds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top